HelKropsterapi ved Louise Engedal Kronborg

Telefon

Kontakt info

Book selv din tid

Find vej

Min klinik ligger i privat bolig, og du skal ned for enden af en sti, som går fra Skyttebjerg. Ikke Rundforbivej - du bliver misvist via Google Maps. 

Helene

Jeg kan med hjertet, varmt anbefale HelKropsterapi ved Louise Engedal Kronborg. Fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke Louises stærke energi og store lyst til at hjælpe mig. Jeg følte mig helt tryg og i de bedste hænder.

Jeg har lært at trække vejret og hvor vigtigt det er, og jeg har igen fundet roen i min krop. De 5 behandlinger jeg modtog, levede fuldt op til mine forventninger og ønsker. Det er ikke sidste gange jeg har modtaget behandling hos Louise, jeg kommer helt sikkert igen, når jeg møder nye bump på vejen i livet.

HelKropsterapi

Skyttebjerg 15

2850 Nærum

93903663

helkropsterapi.dk